Lukion syke 2: Ihminen, ympäristö ja terveys (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Terveystieto /

Lukion syke 2: Ihminen, ympäristö ja terveys (LOPS 2016)ISBN9789513768089
KirjasarjaLukion syke
KustantajaEdita
TekijätKinnunen Jaana, Linnansaari Anu, Lehtinen Ismo, Lehtinen Tiina, Paakkari Olli

Lukion syke 2 on lukion terveystiedon oppikirja, joka käsittelee monipuolisesti erilaisten ympäristöjen, yhteisöjen ja yhteiskunnan vaikutuksia terveyteen, hyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Kirjassa tarkastellaan erityisesti seksuaaliterveyttä sekä mielenterveyttä tukevia ja kuormittavia tekijöitä. Terveysviestinnän käsittely opettaa tarkastelemaan kriittisesti terveyttä koskevia tekstejä ja ilmiöitä muuttuvassa mediaympäristössä. Kirja ohjaa kriittiseen ajatteluun, opiskelu- ja ajattelutaitojen kehittymiseen sekä terveysosaamisen vahvistumiseen.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789513768089

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
17,70 €

Myynnissä vain myymälöissä, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.