Terve 2: Ihminen, ympäristö ja terveys (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Terveystieto /

Terve 2: Ihminen, ympäristö ja terveys (LOPS 2016)ISBN9789526337821
KirjasarjaTerve!
KustantajaSanoma Pro
TekijätBryggare, Fogelholm, Kuronen, Orkovaara, Reinikkala, Muller

Terve 2 on lukion terveystiedon oppikirja, jossa tarkastellaan ihmisen terveyttä ja hyvinvointia useasta eri näkökulmasta.

Kirjassa käsitellään terveyttä, hyvinvointia ja turvallisuutta voimavarana sekä perehdytään sosiaaliseen kestävyyteen osana kestävää tulevaisuutta. Kirjassa tarkastellaan myös perimän ja ympäristötekijöiden yhteyksiä ja vaikutuksia terveyteen ja toimintakykyyn.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526337821

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
21,20 €

Myynnissä vain myymälöissä, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.