Tarmo 3: Terveyttä tutkimassa (LOPS 2016) - Jamera.net
Terveystieto /

Tarmo 3: Terveyttä tutkimassa (LOPS 2016)ISBN9789511299158
KirjasarjaTarmo
KustantajaOtava
TekijätLaatikainen Linda, Lipponen Olli, Mäkelä Kasper, Sihvola Seija

Tarmo 3 on lukion terveystiedon oppikirja, jossa luodaan kokonaiskuva terveyden edistämisen ja sairauksien historiasta, nykytilasta ja tulevaisuuden haasteista.

Kirjan aineistot ja tehtävät vahvistavat taitoja hankkia ja kriittisesti arvioida tutkimus- ja arkitietoa sekä soveltaa aktiivisesti terveysosaamista.

Tämä oppikirja on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511299158

Uusi

Tilattavissa

Sininen
25,90 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
19,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.