Tarmo 1: Terveyden perusteet (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Terveystieto /

Tarmo 1: Terveyden perusteet (LOPS 2016)ISBN9789511291060
KirjasarjaTarmo
KustantajaOtava
TekijätLipponen Olli, Mäkelä Kasper, Sihvola Seija, Laatikainen Linda, Pentti Camilla

Tarmo 1 on lukion terveystiedon oppikirja, joka käsittelee terveysosaamista ja yleistä hyvinvointia.

Kirjassa tutustutaan terveyttä edistäviin tekijöihin itsehoidon, ravitsemuksen, toimintakyvyn, liikunnan ja levon näkökulmista. Myös kansantautien ja yleisimpien tartuntatautien merkitys käydään läpi ja pohditaan niiden ehkäisyä. Tarmo tukee sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin valmistautumista. Oppikirjan tehtävät on laadittu yo-kirjoitusten tehtävätyyppien mukaisiksi ja niitä voi ratkoa myös digitaalisessa ympäristössä. Kaikki oppikirjat on saatavilla myös digikirjoina.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511291060

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
17,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.