Terve! 4: Abipaketti (vanha ops) - Jamera.net
Terveystieto /

Terve! 4: Abipaketti (vanha ops)



ISBN9789526308289
KirjasarjaTerve!
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätFogelholm Mikael, Huuhka Helena, Reinikkala Paula, Sundman Tuula

Tämä kirja on vuonna 2005 uudistuneen opetussuunnitelman mukainen eli soveltuu lukion ennen vuotta 2016 aloittaneelle. Uuden opetussuunnitelman mukaisissa opinnoissa käytetään LOPS 2016 -merkinnällä merkittyjä kirjoja.

Terve! 4 on abeille suunnattu opiskelupaketti. Se auttaa opiskelijaa valmistautumaan tuleviin ylioppilaskirjoituksiin. Monipuolisten tehtävien avulla harjoitellaan vastaustekniikkaa ja sovelletaan terveystiedon sisältöjä. Erilaisia jäsentelyharjoituksia tekemällä opiskelija oivaltaa, miten terveystiedon monitieteisyys näkyy vastauksissa. Kirja antaa tukea myös oppiainerajat ylittävien tehtävien ratkaisuun. Kirja sisältää myös laajan käsitehakemiston, johon on koottu kaikki opetussuunnitelman keskeiset käsitteet ja niiden selitykset. Abipaketti soveltuu oppikirjaksi terveystiedon kertauskurssille ja itsenäisen opiskelun tueksi.

9789526308289

Uusi

Tilattavissa

Sininen
19,80 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
15,80 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.