Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat LOPS2016 /

Jukola 9: Lukutaitojen syventäminen (LOPS 2016)ISBN9789526306902
KirjasarjaJukola
KustantajaSanoma Pro
TekijätHakalin Marja, Kalliokoski Anna, Kettunen Tanja, Lintunen Terhi

Jukola 9 on lukion äidinkielen oppikirja, joka harjoituttaa taitoa eritellä, tulkita, tuottaa ja arvioida monimuotoisia tekstejä.

Kirja vahvistaa kriittistä ja kulttuurista lukutaitoa. Se ohjaa analysoimaan erilaisten tekstien tavoitteita, konteksteja ja ilmaisukeinoja. Oppisisällöt on jäsennelty erilaiset työ- ja etenemistavat mahdollistaviksi oppimiskokonaisuuksiksi. Opetustekstit ja mallivastaukset ohjaavat opiskelijoita. Lukutaidon tehtävät kirjan lopussa toimivat tarvittaessa lisätehtävinä tai kurssikokeena.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526306902

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
12,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!