Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat LOPS2016 /

Fysiikka 7: Aine ja säteily (LOPS 2016)ISBN9789526335193
KirjasarjaFysiikka
KustantajaSanoma Pro
TekijätHavukainen Raimo, Lehto Heikki, Leskinen Janna, Maalampi Jukka

Fysiikka 7 on lukion fysiikan oppikirja, jonka aiheena ovat aine ja säteily.

Kirjassa käydään läpi modernin fysiikan sekä aineen ja säteilyn käsitteitä ja näiden ilmiöiden vaikutusta jokapäiväiseen elämään, ympäristöön, yhteiskuntaan ja teknologiaan. Kirjan keskeisiä aihepiirejä ovat kvantittuminen, atomin ja aineen rakenne, ydin ja ydinenergia, ionisoiva säteily sekä kosmologia. Kirjassa käsitellään myös säteilyturvallisuutta ja säteilyn hyötykäyttöä. Kirjan tehtävät kannustavat tutkimukselliseen otteeseen.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526335193

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!