Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat LOPS2016 /

Huippu 8: Tilastot ja todennäköisyys II (LOPS 2016)ISBN9789511299172
KirjasarjaHuippu
KustantajaOtava
TekijätKurvinen Sampsa, Ottelin Jukka, Parmanen Kati, Santavuori Teemu, Tauriainen Tommi, Vallineva Sari

Huippu 8 on lukion lyhyen matematiikan oppikirja, jossa syvennetään tilastomatematiikan ja todennäköisyyslaskennan osaamista.

Kirjassa tutustutaan todennäköisyysjakaumiin ja tilastolliseen päättelyyn. Kirja opettaa, miten eri jakaumiin liittyviä todennäköisyyksiä määritetään niin apuvälineiden avulla kuin ilman niitä. Kirjan tehtävissä harjoitellaan myös tilastollista testaamista ja tutustutaan tilastollisen tutkimuksen perusteisiin.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511299172

Uusi

Saatavilla

Sininen
18,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
14,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!