Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat /

Tekijä: Pitkä matematiikka 7: Trigonometriset funktiot (LOPS 2016)ISBN9789526345307
KirjasarjaTekijä: Pitkä matematiikka
KustantajaSanoma Pro
TekijätHeiskanen Paavo, Tahvanainen Jorma, Lehtonen Jukka, Kaakinen Päivi, Leikas Mika

Tekijä: Pitkä matematiikka 7 on lukion pitkän matematiikan oppikirja, jossa perehdytään trigonometrisiin funktioihin.

Kirjassa tutustutaan sini-, kosini- ja tangenttifunktioiden ominaisuuksiin. Kirja antaa havainnollisen kuvan yhdistetyistä funktioista, trigonometristen yhtälöiden ratkaisemisesta ja trigonometristen funktioiden ominaisuuksista. Kirjassa opetellaan tutkimaan funktioita yhdistetyn funktion derivaatan avulla. Kirjan teoriaosuudet on laadittu selkästi, ja matemaattiset käsitteet esitellään havainnollisesti ja täsmällisesti. Monentasoiset tehtävät soveltuvat perustaitojen harjoitteluun ja tarjoavat haasteita myös edistyneemmille opiskelijoille. Teknisten apuvälineiden ja symbolisen laskennan käyttöä opetetaan luontevasti teorian ja esimerkkien lomassa.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526345307

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.