Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat LOPS2016 /

On Track 8 (LOPS 2016)ISBN9789526344409
KirjasarjaOn Track
KustantajaSanoma Pro
TekijätDaffue-Karsten Louisa, Davies Mikael, Kae Tuija, Myller Riitta, Rantanen Pirjo, Vuorinen Petri

On Track 8 on lukion englannin oppikirja, jonka sisällöissä korostuvat suulliset kommunikointitilanteet.

Kirjan harjoitusten avulla perehdytään syvemmin suullisen sisällön tuottamiseen englannin kielellä. Kirjan aihepiirit käsittelevät aiemmilta kursseilta tuttuja sisältöjä, kuten hyvinvointia, kulttuuria ja työelämää. Opiskelijat pääsevät hyödyntämään aiemmilla kursseilla oppimiaan taitoja. Kirja ei ainoastaan valmista opiskelijaa suullista päättökoetta varten, vaan materiaali kannustaa käyttämään kieltä myös koulumaailman ulkopuolella.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526344409

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
18,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!