Bios 4: Ihmisen biologia (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat /

Bios 4: Ihmisen biologia (LOPS 2016)ISBN9789526346052
KirjasarjaBios
KustantajaSanoma Pro
TekijätHapponen, Holopainen, Sotkas, Tenhunen, Tihtarinen-Ulmanen, Venäläinen

Bios 4 on lukion biologian oppikirja, jonka aiheena on ihmisen biologia.

Kirja muodostaa kattavan kokonaisuuden ihmisen anatomiasta, fysiologiasta ja elämänkaaresta. Kirja tarkastelee ihmistä anatomisena ja fysiologisena kokonaisuutena sekä esittelee yksityiskohtaisesti, miten ihmiselimistö toimii. Kirja perehdyttää lukijan myös ihmisen yksilönkehitykseen sekä perimän ja ympäristön merkitykseen elämänkaaren aikana. Tehtävissä on otettu huomiooon biologian tutkimuksellinen luonne.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526346052

Uusi

Saatavilla

Sininen
27,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
21,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.