Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat LOPS2016 /

Magazin.de 8 (LOPS 2016)ISBN9789511312673
KirjasarjaMagazin.de
KustantajaOtava
TekijätBär Pia-Helena, Busse Christian, Tolvanen Ritva, Östring Heidi

Magazin.de 8 on lukion saksan oppikirja, jonka aihepiirit käsittelevät luontoa ja yhteiskunnallisia ilmiöitä. Kirjassa opitaan kertomaan luonnosta ja luonnonilmiöistä, kestävästä elämäntavasta sekä maahan- ja maastamuuton syistä ja seurauksista. Lisäksi kirjassa tutustutaan kansainvälisiin järjestöihin ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Kirja perehdyttää saksan kielen ääntämiseen sekä keskeisiin kielioppiseikkoihin, kuten passiiviin ja maantieteellisiin nimiin. Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.Magazin.de 8 -kirja on saatavilla myös digikirjana.

Osta Magazin.de 8 digikirja 6 kk lisenssillä tästä!

Osta Magazin.de 8 digikirja 48 kk lisenssillä tästä!


9789511312673

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!