Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat LOPS2016 /

Precis 7 (LOPS 2016)ISBN9789526343167
KirjasarjaPrecis
KustantajaSanoma Pro
TekijätAppel Martin, Bulut Sonja, Johansson Katja, Jääskeläinen Minna, Tiala Tuija, Silen Maiju

Precis 7 on lukion ruotsin kielen oppikirja, jonka teemana on kulttuurinen, ekologinen ja sosiaalinen kestävä kehitys.

Kirjassa tutustutaan henkilöihin, jotka edistävät näitä asioita omilla valinnoillaan. Kurssilla pohditaan lähdekritiikkiä ja vaikuttamista sekä sitä, miten luotettavan tiedon voi tunnistaa. Kirja opettaa ja kertaa kestävään elämäntapaan, kuluttamiseen, yhteiskunnalliseen osallistumiseen sekä vaikuttamiseen liittyvää sanastoa. Ilmaisua rikastutetaan adjektiiveilla ja vahvistavilla ilmauksilla. Uutena viestintätilanteena on kokous, ja kirjassa opitaan lisäksi asiakielessä usein esiintyviä ilmauksia.

Kirja valmentaa monipuolisesti ylioppilaskokeeseen. Kirjan alussa olevaan Skrivsugen-osioon on koottu tavallisimpia tekstilajeja ja niihin sopivia ilmauksia, jotka vahvistavat kirjallisen viestinnän taitoja. Kirjan loppupuolen Aktivera koden -osiossa kerrataan ruotsin keskeisimmät rakenteet. Se on kätevä minikielioppi ylioppilaskokeeseen valmistautuessa.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526343167

Uusi

Saatavilla

Sininen
25,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
18,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!