Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat LOPS2016 /

Fysiikka 6: Sähkömagnetismi (LOPS 2016)ISBN9789526335179
KirjasarjaFysiikka
KustantajaSanoma Pro
TekijätLehto Heikki, Maalampi Jukka, Havukainen Raimo, Leskinen Janna

Fysiikka 6 on lukion fysiikan oppikirja, jonka aiheena on sähkömagnetismi.

Kirjassa käydään läpi valoon ja sähkömagnetismiin liittyviä käsitteitä sekä näiden ilmiöiden vaikutusta jokapäiväiseen elämään, ympäristöön, yhteiskuntaan ja teknologiaan. Kirjan keskeisiä aihepiirejä ovat valo aaltoliikkeenä, magneettikenttä, sähkömagneettinen induktio ja vaihtovirta. Kirjan tehtävät kannustavat tutkimukselliseen otteeseen.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526335179

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!