Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat LOPS2016 /

Kanta 3: Suomi, Eurooppa ja muuttuva maailma (LOPS 2016)ISBN9789513767785
KirjasarjaKanta
KustantajaEdita
TekijätAromaa Vuokko, Hongisto-Mäenpää Maria, Kähkönen Petri, Nieminen Jaana, Ojanen Hanna

Kanta 3 on lukion yhteiskuntaopin oppikirja, joka tarkastelee eurooppalaisuutta, Euroopan unionia, turvallisuutta ja globalisaatiota.

Kirja johdattaa tutkiminaan ja arivoimaan näihin ajankohtaisiin teemoihin liittyvää tietoa. Kirja innostaa opiskelijoita muodostamaan omia mielipiteitään yhteiskunnallisista ilmiöistä ja toimimaan aktiivisesti yhteiskunnassa. Kirjan monipuoliset tehtävät perehdyttävät opiskelijan tutkivaan oppimiseen ja harjoittavat erilaisia yhteiskunnallisia taitoja.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789513767785

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
18,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!