Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat /

Argumentti 2: Etiikka (LOPS 2016)ISBN9789526341262
KirjasarjaArgumentti
KustantajaSanoma Pro
TekijätHirvonen Ilmari, Nyyssönen Seppo

Argumentti 2 on lukion filosofian oppikirja, jonka aiheena on etiikka.

Kirja herättää ajattelemaan, kuinka etiikka on osa jokaisen arkea. Kirjassa opitaan pohtimaan eettisiä ongelmatapauksia sekä argumentoimaan ja jäsentämään mielipiteitä selkeästi. Keskeisiä filosofian käsitteitä ja teorioita avataan opiskelijalähtöisesti ja havainnollistaen esimerkkien avulla.

Kirja jakautuu neljään jaksoon. Ensimmäisessä jaksossa pohditaan, mitä etiikka on. Toisessa jaksossa käsitellään tekojen oikeutta tai vääryyttä. Kolmas jakso esittelee, millaisia käsityksiä hyvästä elämästä on. Viimeisessä jaksossa pohditaan sitä, miten etiikkaa sovelletaan jokapäiväisessä elämässä. Tietoruudut syventävät jotakin etiikkaan liittyvää aihealuetta. Niissä käsitellään mm. Kultaista sääntöä, uskonnon ja etiikan suhdetta, pahuuden banaalisuutta sekä ihmisten ja eläinten oikeuksia. Lukujen lopussa on ajattelutapoja kehittäviä tehtäviä. Kirjan loppuun on koottu laaja sanasto.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526341262

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.