Insights 4 (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat /

Insights 4 (LOPS 2016)ISBN9789511288558
KirjasarjaInsights
KustantajaOtava
TekijätKarapalo, Keltto, Kilmer, Kuusivaara, Päkkilä, Suonio, Lampinen

Insights 4 on lukion englannin oppikirja, jossa tarkastellaan maailmaa ja yhteiskunnallisia kysymyksiä monesta eri näkökulmasta.

Kirjan aihepiirit käsittelevät muun muassa vapaaehtoistyötä, politiikkaa, rikollisuutta, ihmisoikeuksia sekä niin sanottuja ideaaliyhteiskuntia. Kirjassa syvennetään ymmärrystä erilaisista maailmankuvista ja opetellaan kertomaan omista näkökulmista sekä maailmankatsomuksesta.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511288558

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
19,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.