Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat /

Bios 2: Ekologia ja ympäristö (LOPS 2016)ISBN9789526337890
KirjasarjaBios
KustantajaSanoma Pro
TekijätHapponen, Holopainen, Sotkas, Tenhunen, Tihtarinen-Ulmanen, Venäläinen

Bios 2 on lukion biologian oppikirja, jonka aiheena ovat ekologia ja ympäristö.

Kirjassa tarkastellaan maapallon nykytilaa ja ihmisten osallisuutta siihen. Kirjassa käydään myös läpi ekologian perusasioita ja -käsitteitä sekä tutustutaan siihen, millaisia häiriöitä ekosysteemeihin ja biosfääriin kohdistuu ja pohditaan, kuinka näitä häiriöitä voidaan ratkaista. Kirjan tehtävissä korostuu biologian tutkimuksellinen luonne.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526337890

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.