Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat /

Terve 1: Terveyden perusteet (LOPS 2016)ISBN9789526335780
KirjasarjaTerve!
KustantajaSanoma Pro
Tekijät Lotta Bryggare, Mikael Fogelholm, Anne Kuronen, Pirjo Orkovaara, Paula Reinikkala, Juuso Antikainen

Terve 1 on lukion terveystiedon oppikirja, jossa tarkastellaan terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä asioita eri näkökulmista.

Kirjassa käydään läpi monimutkaisia terveyden ja sairauden syy-seuraussuhteita erilaisten mallien ja teorioiden kautta. Kirja etenee selkeästi ja tarjoaa aktivoivia ja ajattelun taitoja kehittäviä tehtäviä.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526335780

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
21,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.