Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat LOPS2016 /

Fokus 3 (LOPS 2016)ISBN9789511287087
KirjasarjaFokus
KustantajaOtava
TekijätBlom Anna, Kaunisto Sari, Paasonen Marko, Pajunen Mikko, Salonen Anssi

Fokus 3 on lukion ruotsin kielen oppikirja, jossa perehdytään Suomeen.

Kirjan teemat käsittelevät kotimaata, kulttuuria, suomenruotsalaisuutta, juhlia ja perinteitä. Kirja opettaa kertomaan kotimaasta ja sen perinteistä sekä omasta kotipaikkakunnasta. Kirja kannustaa pohtimaan omaa kulttuuri-identiteettiä ja kuvaa, millaista suomalaisuus on maamme rajojen ulkopuolella.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511287087

Uusi

Saatavilla

Sininen
26,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
19,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.