Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat /

Jokaisen yhteiskunta (LOPS 2016)ISBN9789526335407
KirjasarjaJokaisen yhteiskuntaoppi
KustantajaSanoma Pro
TekijätAunesluoma Juhana, Putus-Hilasvuori Titta, Ukkonen Jari, Vuorela Laura

Jokaisen yhteiskunta on lukion yhteiskuntaopin oppikirja, joka esittelee kansalaisen vaikuttamismahdollisuuksia, politiikkaa ja päätöksentekoa.

Kirjassa tarkastellaan myös Suomea hyvinvointivaltiona ja käsitellään valtion, kansalaisen sekä vallan suhteita. Kirja tarjoaa perustietoa, motivoi monipuoliseen yhteiskuntatieteiden ymmärtämiseen ja kannustaa osallistumaan. Kirjan tehtävissä harjoitellaan tiedonhakua, argumentointia ja kerrataan opittua. Syventävien tehtävien avulla voi harjoitella YO-kokeeseen. Kirjan monipuolinen infografiikka, kartat, kuvat ja laaja käsitehakemisto syventävät käsitystä yhteiskunnasta.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526335407

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.