Yhteinen tekijä: Lukion matematiikka 1 (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat /

Yhteinen tekijä: Lukion matematiikka 1 (LOPS 2016)ISBN9789526336725
KirjasarjaYhteinen matematiikka
KustantajaSanoma Pro
Tekijät Markku Ekonen, Sanna Hassinen

Yhteinen tekijä on lukion matematiikan oppikirja, jota sekä pitkän ja että lyhyen matematiikan opiskelijat käyttävät matematiikan opintojen yhteisellä ensimmäisellä MAY1-kurssilla.

Kirja vahvistaa ja täydentää lukion matematiikan opinnoissa tarvittavia tietoja ja taitoja. Kirjan tavoitteena on, että opiskelija havaitsee matematiikan hyödyllisyyden opinnoissa, työelämässä ja yhteiskunnassa.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526336725

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
14,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.