Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat /

Jukola 1: Tekstit ja vuorovaikutus (LOPS 2016)ISBN9789526349374
KirjasarjaJukola
KustantajaSanoma Pro
TekijätKarhumäki Johanna, Kouki Elina, Jaakkola Maarit, Varjonen Anna-Mari

Jukola 1 on lukion äidinkielen oppikirja, jonka aiheena ovat tekstit ja vuorovaikutus.

Kirjan oppisisällöt on jaettu kokonaisuuksiksi, jotka mahdollistavat monenlaiset työ- ja etenemistavat. Multimodaaliset tekstit ja kaunokirjallisuus ovat kirjassa vahvasti mukana. Kokoavat tehtävät kirjan lopussa toimivat tarvittaessa lisätehtävinä tai kurssikokeena. Opetustekstit ja havainnolliset esimerkkianalyysit ohjaavat opiskelijoita erittelemään, tulkitsemaan, arvioimaan ja tuottamaan erilaisia tekstejä. Monipuoliset yksilö-, pari- ja ryhmätehtävät kehittävät lisäksi vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Kirjaa on ilmestynyt kahdella rinnakkaisella ISBN-numerolla 9789526349374 ja 9789526306858. Näissä sisältö on keskenään sama.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526349374

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
11,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.