Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukiokirjat /

Precis 3 (LOPS 2016)ISBN9789526329109
KirjasarjaPrecis
KustantajaSanoma Pro
TekijätAppel Martin, Johansson Katja, Määttä Olli, Silen Maiju, Tiala Tuija, Jämsen Sari

Precis 3 on lukion ruotsin oppikirja, jossa käsitellään erilaisia taidemuotoja ja viestintää.

Kirjan aiheina ovat pohjoismainen kuvataide, kirjallisuus, elokuvat ja teatteri sekä media. Kirjassa tutustutaan ruotsinkieliseen Suomeen ja suomenruotsalaisuuteen sekä kurkistetaan Ruotsissa uraa luoneiden suomalaisten elämään ja luetaan heidän suhteestaan suomalaisuuteen, suomen kieleen ja kulttuuriin. Kirjassa myös käsitellään suomenruotsin ja ruotsinruotsin ääntämiseroja. Kieliopissa keskitytään konditionaaliin, man-pronominiin, epämääräisiin ja määrää ilmaisevat pronomineihin sekä adjektiivien vertailuun. Kirjassa harjoitellaan aktiivista kuuntelua ja kommunikointia sekä mielipiteen ilmaisua ja kokemusten kertomista.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526329109

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.