Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Maantiede /

Geos 4: Geomedia - tutki, osallistu ja vaikuta (LOPS 2016)ISBN9789526346175
KirjasarjaGeos
KustantajaSanoma Pro
TekijätCantell Hannele, Jutila Heikki, Kolehmainen Jari, Lappalainen Sirpa, Sorvali Mari

Geos 4 on lukion maantieteen oppikirja, jossa käsitellään geomediaa ja maantieteen sovellutuksia.

Kirjassa tarkastellaan muun muassa alueellisia kehittyneisyyseroja, aluesuunnittelua, karttoja sekä paikkatietojärjestelmiä. Kirja tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja kurssin toteuttamiseen ja opiskelijoiden omaan toimintaan sekä antaa konkreettisia ohjeita eri työskentelytapoihin.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526346175

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
23,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita sekä laskimia. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.