Bios 5: Biologian sovellukset (LOPS 2016) - Jamera.net
Biologia /

Bios 5: Biologian sovellukset (LOPS 2016)ISBN9789526346380
KirjasarjaBios
KustantajaSanoma Pro
TekijätHapponen Päivi, Holopainen Mervi, Sotkas Panu, Tihtarinen-Ulmanen Marja, Venäläinen Juha

Bios 5 on lukion biologian oppikirja, jossa tarkastellaan biologian sovelluksia.

Kirjassa käsitellään mikrobeja, bioteknologiaa ja geeniteknologiaa sekä näiden keskeisimpiä sovellusalueita. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. perinteinen ja moderni jalostus, mikrobien hyödyntäminen biotaloudessa, yksilöntunnistus, lääketiede ja lääketeollisuus. Biologian tutkimuksellisuus on vahvasti läsnä oppikirjan esimerkeissä ja tehtävissä.

Tämä oppikirja on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526346380

Uusi

Tilattavissa

Sininen
25,80 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
20,10 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.