Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Biologia /

Bios 3: Solu ja perinnöllisyys (LOPS 2016)ISBN9789526342481
KirjasarjaBios
KustantajaSanoma Pro
TekijätHapponen, Holopainen, Sotkas, Tenhunen, Tihtarinen-Ulmanen, Venäläinen

Bios 3 on lukion biologian oppikirja, joka käsittelee soluja ja perinnöllisyyttä.

Kirjassa tutustutaan solujen rakenteeseen ja toimintaan sekä perinnöllisyyden perusteisiin, lainalaisuuksiin ja perimän merkitykseen evoluutiossa. Monipuolinen kuvitus tukee solubiologian ja perinnöllisyyden opiskelua, ja tehtävissä on otettu huomiooon biologian tutkimuksellinen luonne.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526342481

Uusi

Saatavilla

Sininen
28,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
22,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.