Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Biologia /

Bios 2: Ekologia ja ympäristö (LOPS 2016)ISBN9789526337890
KirjasarjaBios
KustantajaSanoma Pro
TekijätHapponen, Holopainen, Sotkas, Tenhunen, Tihtarinen-Ulmanen, Venäläinen

Bios 2 on lukion biologian oppikirja, jonka aiheena ovat ekologia ja ympäristö.

Kirjassa tarkastellaan maapallon nykytilaa ja ihmisten osallisuutta siihen. Kirjassa käydään myös läpi ekologian perusasioita ja -käsitteitä sekä tutustutaan siihen, millaisia häiriöitä ekosysteemeihin ja biosfääriin kohdistuu ja pohditaan, kuinka näitä häiriöitä voidaan ratkaista. Kirjan tehtävissä korostuu biologian tutkimuksellinen luonne.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526337890

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.