Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Saksa /

Magazin.de 6 (LOPS 2016)ISBN9789511312659
KirjasarjaMagazin.de
KustantajaOtava
TekijätBär Pia-Helena, Busse Christian, Tolvanen Ritva, Östring Heidi

Magazin.de 6 on lukion saksan oppikirja, jossa käsitellään kulttuurin eri muotoja sekä opitaan kertomaan, miten kulttuuri näkyy omassa elämässä.

Kirjan aihepiirejä ovat esimerkiksi musiikki, teatteri, elokuvat, kirjallisuus ja taide. Kirjassa opetellaan myös ilmaisemaan ja perustelemaan mielipiteitä saksaksi. Kirja perehdyttää saksan kielen ääntämiseen sekä käy läpi keskeisiä kielioppiseikkoja, kuten imperfektiä, genetiiviä ja relatiivilauseita.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511312659

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.