Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Saksa /

Magazin.de 2 (LOPS 2016)ISBN9789511284468
KirjasarjaMagazin.de
KustantajaOtava
TekijätBär Pia-Helena, Paul Ines, Tolvanen Ritva, Östring Heidi

Magazin.de 2 on lukion saksan oppikirja, jossa opitaan arkipäivän keskustelutilanteita ja tutustutaan Itävaltaan.

Kirjassa opitaan, miten saksaksi sovitaan tapaaminen, asioidaan kahvilassa ja kaupassa sekä toimitaan erilaisissa matkalla eteen tulevissa tilanteissa. Kirja perehdyttää myös saksan kielen ääntämiseen sekä kieliopin keskeisiin seikkoihin, kuten sivulauseen sanajärjestykseen, modaaliverbeihin ja perfektiin.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511284468

Tämä tuote on uutena tilaustuote, jonka toimitusaika voi poiketa normaalista.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita sekä laskimia. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.