Magazin.de 1 (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Saksa /

Magazin.de 1 (LOPS 2016)ISBN9789511276685
KirjasarjaMagazin.de
KustantajaOtava
TekijätBär Pia-Helena, Paul Ines, Tolvanen Ritva, Äijälä Heidi, Suni Petri

Magazin.de 1 on lukion saksan oppikirja, jossa tutustutaan saksan kieleen ja saksankielisiin maihin.

Kirjassa opitaan kertomaan saksaksi itsestäsi, ystävistä, harrastuksista, perheestä ja koulusta. Kirja perehdyttää myös saksan kielen ääntämiseen sekä kieliopin keskeisiin seikkoihin, kuten sanajärjestykseen, lukusanoihin, substantiivien artikkeleihin, persoonapronomineihin sekä verbien ja substantiivien taivutusmuotoihin.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511276685

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.