Precis 7 (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Ruotsi /

Precis 7 (LOPS 2016)ISBN9789526343167
KirjasarjaPrecis
KustantajaSanoma Pro
TekijätAppel Martin, Bulut Sonja, Johansson Katja, Jääskeläinen Minna, Tiala Tuija, Silen Maiju

Precis 7 on lukion ruotsin kielen oppikirja, jonka teemana on kulttuurinen, ekologinen ja sosiaalinen kestävä kehitys.

Kirjassa tutustutaan henkilöihin, jotka edistävät näitä asioita omilla valinnoillaan. Kurssilla pohditaan lähdekritiikkiä ja vaikuttamista sekä sitä, miten luotettavan tiedon voi tunnistaa. Kirja opettaa ja kertaa kestävään elämäntapaan, kuluttamiseen, yhteiskunnalliseen osallistumiseen sekä vaikuttamiseen liittyvää sanastoa. Ilmaisua rikastutetaan adjektiiveilla ja vahvistavilla ilmauksilla. Uutena viestintätilanteena on kokous, ja kirjassa opitaan lisäksi asiakielessä usein esiintyviä ilmauksia.

Kirja valmentaa monipuolisesti ylioppilaskokeeseen. Kirjan alussa olevaan Skrivsugen-osioon on koottu tavallisimpia tekstilajeja ja niihin sopivia ilmauksia, jotka vahvistavat kirjallisen viestinnän taitoja. Kirjan loppupuolen Aktivera koden -osiossa kerrataan ruotsin keskeisimmät rakenteet. Se on kätevä minikielioppi ylioppilaskokeeseen valmistautuessa.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526343167

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.