Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Ruotsi /

Fokus 2 (LOPS 2016)ISBN9789511278320
KirjasarjaFokus
KustantajaOtava
TekijätBlom Anna, Kaunisto Sari, Paasonen Marko, Pajunen Mikko, Salonen Anssi

Fokus 2 on lukion ruotsin kielen oppikirja, jossa tutustutaan Norjaan sekä vahvistetaan matkailu- ja asioimistilanteissa tarvittavia viestintätaitoja.

Kirjan muita teemoja ovat hyvinvointi ja ruoka, ystävyys ja ihmissuhteet sekä muoti ja pukeutuminen. Kirjassa opetellaan kuvailemaan ulkonäköä, luonnetta ja pukeutumista sekä pohditaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511278320

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.