Escalier 3: Ranskaa lukioon ja aikuisille (LOPS 2016) - Jamera.net
Ranska /

Escalier 3: Ranskaa lukioon ja aikuisille (LOPS 2016)ISBN9789526347004
KirjasarjaEscalier
KustantajaSanoma Pro
TekijätAltschuler, Dervin, Kemppainen, Laine, Mokhtari, Punkkinen, Tenhunen

Escalier 3 on ranskan kielen oppikirja lukioon ja aikuisopintoihin.

Kirjan uudistettu painos sisältää uuden opetussuunnitelman mukaiset kurssit 5 (Hyvinvointi ja huolenpito) ja 6 (Kulttuuri ja mediat).
Tekstit sisältävät ranskan kielen keskeistä sanastoa, jota opinnoissa pääsee harjoittelemaan sekä kirjallisesti että suullisesti.
Kielioppirakenteet on esitetty selkeästi ja esimerkkien avulla, olennaiseen keskittyen. Kirjan lopussa on minikielioppi.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526347004

Uusi

Tilattavissa

Sininen
37,40 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
29,00 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.