Parfait! 3: Ranskaa aikuisille (sis. CD) - Jamera.net
Ranska /

Parfait! 3: Ranskaa aikuisille (sis. CD)



ISBN9789511261520
KirjasarjaParfait!
KustantajaOtava
TekijätMartikainen Tiina, Lindgren Olli-Pekka

Parfait! 3 on ranskan oppikirja aikuisille, jotka ovat jo opiskelleet ranskaa ja haluavat syventää taitojaan ja tietojaan. Kirja vie lähemmäs ranskalaista elämäntapaa ja kulttuuria, tutustuttaa ranskankielisiin alueisiin ja ihmisiin niin arjessa kuin vapaa-aikanakin.

Parfait! 3:ssa painottuvat aiemmin opitun aktivointi ja kommunikatiivisuus. Kieliopilliset rakenteet on esitetty selkeästi, ja kirjassa on runsaasti monipuolisia harjoituksia, jotka innostavat käyttämään kieltä rohkeasti.

Kirja sisältää opiskelijan CD-äänitteen.

Kirjan tehtävien ratkaisut löytyvät erillisestä ratkaisukirjasta. Ratkaisukirjan voit tilata tästä linkistä.

9789511261520

Uusi

Tilattavissa

Sininen
40,30 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
31,30 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.