Voila 1: Textes: Pour le lycee - Jamera.net
Ranska /

Voila 1: Textes: Pour le lyceeISBN9789511225119
KirjasarjaVoila
KustantajaOtava
TekijätBärlund Kari, Jokinen Juhani, Raitala Eija, Bellotti Laurianne, Laspeyres Corinne

Tekstit ovat luontevaa ja ajanmukaista kieltä, ja opiskelija oppii nopeasti selviytymään arkielämän tilanteissa ranskaksi. Ranskalaisuus ja ranskalainen tapakulttuuri välittyvät myös tietokilpailusivujen ja erillisten kulttuuriosioiden kautta. Puhestrategiaosioissa opitaan tarpeellisia selviytymisfraaseja. Kappaleitten sanastoa voi laajentaa aihepiireittäin kuvitettujen teemasanastojen avulla, joita hyödynnetään myös harjoituksissa. 1. kurssissa seurataan eri ranskankielisistä maista kotoisin olevien nuorten elämää Toulousessa. 2. kurssissa tutustutaan nuorten kanssa Pariisiin. Kummankin kurssin lopussa on opittua kertaava peli.

9789511225119

Uusi

Tilattavissa

Sininen
35,90 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
27,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.