Voila 3: Textes et exercices - Jamera.net
Ranska /

Voila 3: Textes et exercicesISBN9789511205975
KirjasarjaVoila
KustantajaOtava
TekijätBärlund, Kari Mauffret, David Raitala, Eija Ssimula, Pauliina

Kurssilla opitaan kertomaan Suomesta sekä tutustutaan ranskankielisten maiden kulttuuriin, luontoon ja asukkaisiin. Kuunteluharjoituksissa ranskankieliset haastateltavat kertovat kotimaastaan tai -kaupungistaan. Painopistealueina ovat puheen ymmärtäminen ja puhuminen. Myös kirjoitustaitoa harjoitetaan yksinkertaisten viestinnällisten tehtävien avulla.
Kirjan tehtävien ratkaisut löytyvät erillisestä ratkaisukirjasta. Ratkaisukirjan voit tilata tästä linkistä.

9789511205975

Uusi

Tilattavissa

Sininen
27,40 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
21,30 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.