Ranskan kielioppi ja harjoitukset (sis. CD) - Jamera.net
Ranska /

Ranskan kielioppi ja harjoitukset (sis. CD)ISBN9511172034
KirjasarjaKielioppi- ja kertauskirjat:ranska
KustantajaOtava
TekijätBärlund, Jokinen

Ranskan kielioppi, harjoitukset ja äänite yksissä kansissa. Kielioppi on kommunikatiivinen ja liittää kielen rakenteet puhuttuun kieleen. Se ohjaa oivaltamaan itse ja aktivoi opitut kielioppiasiat. Mukana on runsaasti eriyttämisen mahdollistavia harjoituksia, pari- ja ryhmätyötehtäviä, leikkejä ja pelejä. Kirjaan kuuluu opiskelijan äänite CD-levyllä.
Kirjan ja CD-äänitteen tehtävien ratkaisut löytyvät erillisestä ratkaisukirjasta. Ratkaisukirjan voit tilata tästä linkistä.

9511172034

Uusi

Tilattavissa

Sininen
35,80 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
27,80 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.