Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Psykologia /

Motiivi 3: Tietoa käsittelevä ihminen (LOPS 2016)ISBN9789526346243
KirjasarjaMotiivi
KustantajaSanoma Pro
TekijätHolm Kristiina, Degerman Alexander, Hoffman Suvi, Åhs Vesa, Junkala Johanna

Motiivi 3 on lukion psykologian oppikirja, jossa käsitellään neuropsykologiaa ja kognitiivisia toimintoja.

Kirja tarjoaa kattavan kokonaisuuden tiedonkäsittelyn perusteista. Kirja avaa opiskelijalle havainnollisesti ja selkeästi hermoston rakennetta ja toimintaa. Kirjassa käsitellään myös kognitiivisia perustoimintoja ja korkeamman tason kognitiivisia toimintoja. Kirjan tehtävät soveltavat ja kertaavat opiskeltavaa asiaa.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526346243

Uusi

Saatavilla

Sininen
26,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
20,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.