Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lyhyt matematiikka /

Huippu 7: Matemaattinen analyysi (LOPS 2016)ISBN9789511299165
KirjasarjaHuippu
KustantajaOtava
TekijätKurvinen Sampsa, Ottelin Jukka, Parmanen Kati, Santavuori Teemu, Tauriainen Tommi, Vallineva Sari

Huippu 7 on lukion lyhyen matematiikan oppikirja, jonka aiheena on matemaattinen analyysi.

Kirjassa perehdytään suureen keskimääräiseen muutosnopeuteen ja hetkelliseen muutosnopeuteen eli derivaattaan. Kirja opettaa derivoimaan polynomeja ja tutkimaan funktion kasvavuutta ja vähenevyyttä. Kirjassa tutustutaan myös derivaatan käyttöön sovellustilanteissa ja ratkaistaan derivaatan avulla optimointitehtäviä.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511299165

Uusi

Saatavilla

Sininen
18,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
14,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Jamera ostaa käytettyjä suomenkielisiä LOPS 2016 -lukiokirjoja. Olemme poistaneet takaisinostohinnat kirjoilta, joita käytetään yleensä ensimmäisenä lukiovuotena. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia oppikirjoja ja LOPS 2021 -lukiokirjoja emme osta.