Tekijä: Lyhyt matematiikka 5: Tilastot ja todennäköisyys (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lyhyt matematiikka /

Tekijä: Lyhyt matematiikka 5: Tilastot ja todennäköisyys (LOPS 2016)ISBN9789526345406
KirjasarjaTekijä: Lyhyt matematiikka
KustantajaSanoma Pro
TekijätHassinen Sanna, Hemmo Katariina, Taskinen Timo

Tekijä: Lyhyt matematiikka 5 on lukion lyhyen matematiikan oppikirja, joka käsittelee tilastomatematiikkaa ja todennäköisyyslaskentaa.

Kirja esittää matematiikan teoriat havainnollisesti ja selkeästi. Käytännön esimerkit ja monipuoliset tehtävät tukevat oppimista ja kehittävät matemaattista ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja. Symbolisen laskennan käyttöä opetetaan luontevasti ja tarkoituksenmukaisesti teorian ja esimerkkien lomassa.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526345406

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
14,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.