Jukola 9: Lukutaitojen syventäminen (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Äidinkieli /

Jukola 9: Lukutaitojen syventäminen (LOPS 2016)ISBN9789526306902
KirjasarjaJukola
KustantajaSanoma Pro
TekijätHakalin Marja, Kalliokoski Anna, Kettunen Tanja, Lintunen Terhi

Jukola 9 on lukion äidinkielen oppikirja, joka harjoituttaa taitoa eritellä, tulkita, tuottaa ja arvioida monimuotoisia tekstejä.

Kirja vahvistaa kriittistä ja kulttuurista lukutaitoa. Se ohjaa analysoimaan erilaisten tekstien tavoitteita, konteksteja ja ilmaisukeinoja. Oppisisällöt on jäsennelty erilaiset työ- ja etenemistavat mahdollistaviksi oppimiskokonaisuuksiksi. Opetustekstit ja mallivastaukset ohjaavat opiskelijoita. Lukutaidon tehtävät kirjan lopussa toimivat tarvittaessa lisätehtävinä tai kurssikokeena.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526306902

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
11,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.