Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Äidinkieli /

Jukola 9: Lukutaitojen syventäminen (LOPS 2016)ISBN9789526306902
KirjasarjaJukola
KustantajaSanoma Pro
TekijätHakalin Marja, Kalliokoski Anna, Kettunen Tanja, Lintunen Terhi

Jukola 9 on lukion äidinkielen oppikirja, joka harjoituttaa taitoa eritellä, tulkita, tuottaa ja arvioida monimuotoisia tekstejä.

Kirja vahvistaa kriittistä ja kulttuurista lukutaitoa. Se ohjaa analysoimaan erilaisten tekstien tavoitteita, konteksteja ja ilmaisukeinoja. Oppisisällöt on jäsennelty erilaiset työ- ja etenemistavat mahdollistaviksi oppimiskokonaisuuksiksi. Opetustekstit ja mallivastaukset ohjaavat opiskelijoita. Lukutaidon tehtävät kirjan lopussa toimivat tarvittaessa lisätehtävinä tai kurssikokeena.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526306902

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
12,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Jamera ostaa käytettyjä suomenkielisiä LOPS 2016 -lukiokirjoja. Olemme poistaneet takaisinostohinnat kirjoilta, joita käytetään yleensä ensimmäisenä lukiovuotena. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia oppikirjoja ja LOPS 2021 -lukiokirjoja emme osta.