Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Äidinkieli /

Särmä: Tehtäviä 4 (LOPS 2016)ISBN9789511305286
KirjasarjaSärmä
KustantajaOtava
TekijätNaalisvaara, Kaseva, Mustonen, Kärki, Hellström, Korhonen, Kuohukoski

Särmä: Tehtäviä 4 on lukion äidinkielen oppikirja, joka syventyy vaikuttaviin teksteihin.

Kirjassa perehdytään argumentoinnin ja retoriikan keinoihin. Tehtävissä analysoidaan erilaisia aineistoja sekä tuotetaan vaikuttavia tekstejä ja puheita. Kirjassa pureudutaan myös lähdekritiikkiin, mediaetiikkaan, mainontaan ja kirjallisuuteen.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511305286

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.