Jukola 5: Teksti ja konteksti (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Äidinkieli /

Jukola 5: Teksti ja konteksti (LOPS 2016)ISBN9789526306872
KirjasarjaJukola
KustantajaSanoma Pro
TekijätHeikkonen Elias, Mäkikalli Aino

Jukola 5 on lukion äidinkielen oppikirja, jonka keskiössä ovat erilaiset tekstit ja niiden kontekstit.

Kirjassa käsitellään maailmankirjallisuuden ja suomalaisen kirjallisuuden keskeisiä teoksia ja teemoja, ja mukana on monipuolisesti kirjallisuuden eri lajeja. Kirjan oppisisällöt on jäsennelty kokonaisuuksiksi, jotka mahdollistavat monenlaiset työ- ja etenemistavat. Opetustekstit ja havainnolliset esimerkkianalyysit ohjaavat opiskelijoita erittelemään, tulkitsemaan, arvioimaan ja tuottamaan erilaisia tekstejä. Monipuoliset yksilö-, pari- ja ryhmätehtävät kehittävät lisäksi vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526306872

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
11,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.