Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Äidinkieli /

Jukola 5: Teksti ja konteksti (LOPS 2016)ISBN9789526306872
KirjasarjaJukola
KustantajaSanoma Pro
TekijätHeikkonen Elias, Mäkikalli Aino

Jukola 5 on lukion äidinkielen oppikirja, jonka keskiössä ovat erilaiset tekstit ja niiden kontekstit.

Kirjassa käsitellään maailmankirjallisuuden ja suomalaisen kirjallisuuden keskeisiä teoksia ja teemoja, ja mukana on monipuolisesti kirjallisuuden eri lajeja. Kirjan oppisisällöt on jäsennelty kokonaisuuksiksi, jotka mahdollistavat monenlaiset työ- ja etenemistavat. Opetustekstit ja havainnolliset esimerkkianalyysit ohjaavat opiskelijoita erittelemään, tulkitsemaan, arvioimaan ja tuottamaan erilaisia tekstejä. Monipuoliset yksilö-, pari- ja ryhmätehtävät kehittävät lisäksi vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526306872

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.