Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Pitkä matematiikka /

Juuri: Kertaus (LOPS 2016)ISBN9789511295426
KirjasarjaJuuri
KustantajaOtava
TekijätHähkiöniemi, Juhala, Juutinen, Laitinen, Luoma-aho, Raittila, Tikka

Juuri: Kertaus on lukion pitkän matematiikan oppikirja, joka kokoaa yksiin kansiin lukion pitkän matematiikan pakollisten kurssien (1-10) keskeisimmät sisällöt.

Kunkin aihepiirin teoria on esitetty tiiviisti esimerkkejä apuna käyttäen. Kirja sisältää niin perustason tehtäviä kuin syventäviä tehtäviä sekä useamman aihealueen sisältöjä edellyttäviä kokoavia tehtäviä. Kirja valmistaa pitkän matematiikan ylioppilaskokeeseen, ja kirjasta löytyykin joitakin aiempien vuosien ylioppilaskoetehtäviä. Pakollisten kurssien lisäksi kirja sivuaa lyhyesti myös syventävien kurssien teemoja.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511295426

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
15,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.