Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Pitkä matematiikka /

Tekijä: Pitkä matematiikka 8: Juuri- ja logaritmifunktiot (LOPS 2016)ISBN9789526345314
KirjasarjaTekijä: Pitkä matematiikka
KustantajaSanoma Pro
TekijätHeiskanen Paavo, Tahvanainen Jorma, Lehtonen Jukka, Kaakinen Päivi, Leikas Mika

Tekijä: Pitkä matematiikka 8 on lukion pitkän matematiikan oppikirja, jossa keskitytään juuri- ja logaritmifunktioihin.

Kirjassa perehdytään juuri-, eksponentti- ja logaritmifunktioiden ominaisuuksiin. Kirjassa opetellaan ratkaisemaan näihin funktioihin liittyviä yhtälöitä ja tutkimaan näitä funktioita derivaatan avulla. Kirjan teoriaosuudet on laadittu selkästi, ja matemaattiset käsitteet esitellään havainnollisesti ja täsmällisesti. Monentasoiset tehtävät soveltuvat perustaitojen harjoitteluun ja tarjoavat haasteita myös edistyneemmille opiskelijoille. Teknisten apuvälineiden ja symbolisen laskennan käyttöä opetetaan luontevasti teorian ja esimerkkien lomassa.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526345314

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
15,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.