Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Pitkä matematiikka /

Juuri 7: Trigonometriset funktiot (LOPS 2016)ISBN9789511295365
KirjasarjaJuuri
KustantajaOtava
TekijätHähkiöniemi, Juhala, Juutinen, Louhikallio-Fomini, Luoma-aho, Raittila, Tikka

Juuri 7 on lukion pitkän matematiikan oppikirja, jonka aiheena ovat trigonometriset funktiot.

Kirja opettaa, miten sini, kosini ja tangentti lasketaan, kun kulma on mikä tahansa reaaliluku, ja kuinka trigonometrisia yhtälöitä ratkotaan. Trigonometriset funktiot soveltuvat samanlaisina toistuvien eli jaksollisten ilmiöiden mallintamiseen. Myös aiemmalla kurssilla opeteltua derivaattaa käytetään funktion kulun tutkimiseen.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511295365

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
15,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.