Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Pitkä matematiikka /

Juuri 10: Todennäköisyys ja tilastot (LOPS 2016)ISBN9789511295389
KirjasarjaJuuri
KustantajaOtava
TekijätHähkiöniemi, Juhala, Juutinen, Louhikallio-Fomini, Luoma-aho, Raittila, Tikka

Juuri 10 on lukion pitkän matematiikan oppikirja, joka käsittelee todennäköisyyslaskentaa ja tilastomatematiikkaa.

Kirjan aihealeilla on suoria soveltamiskohteita jokapäiväisessä elämässä. Miten lasketaan, onko odotettavissa voitto vai tappio? Monellako tavalla esineitä voi valita tai järjestää jonoon? Mitä tarkoittavat erilaiset luvut, joita taulukkolaskentaohjelmalla voi laskea kerätystä aineistosta?

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511295389

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
15,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.