Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Pitkä matematiikka /

Yhteinen tekijä: Lukion matematiikka 1 (LOPS 2016)ISBN9789526336725
KirjasarjaYhteinen matematiikka
KustantajaSanoma Pro
Tekijät Markku Ekonen, Sanna Hassinen

Yhteinen tekijä on lukion matematiikan oppikirja, jota sekä pitkän ja että lyhyen matematiikan opiskelijat käyttävät matematiikan opintojen yhteisellä ensimmäisellä MAY1-kurssilla.

Kirja vahvistaa ja täydentää lukion matematiikan opinnoissa tarvittavia tietoja ja taitoja. Kirjan tavoitteena on, että opiskelija havaitsee matematiikan hyödyllisyyden opinnoissa, työelämässä ja yhteiskunnassa.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526336725

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.