Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Pitkä matematiikka /

Otavan matematiikka: Luvut ja lukujonot (LOPS 2016)ISBN9789511294542
KirjasarjaYhteinen matematiikka
KustantajaOtava
TekijätHalinen, Hähkiöniemi, Juhala, Kurvinen ym

Otavan matematiikka on lukion matematiikan oppikirja, jota käytetään pitkän ja lyhyen matikan yhteisellä ensimmäisellä MAY1-kurssilla.

Kirja alkaa laskutoimituksia käsittelevällä luvulla, jossa kerrataan myös peruskoulussa opittuja sisältöjä. Muut keskeiset taidot palautetaan mieleen siinä yhteydessä, kun uuden asian oppiminen sitä vaatii. Esimerkiksi prosenttikertoimesta on luontevaa jatkaa geometriseen lukujonoon. Erilaisiin lukujonoihin tutustuessaan opiskelija vahvistaa ymmärrystään muuttujan käsitteestä. Näin muodostuu vankka pohja kurssin lopussa käsiteltävälle funktiolle. Kirja yhdistää matematiikan oikeisiin sovelluksiin ja tutustuttaa uusiin apuvälineisiin, kuten taulukkolaskentaan ja GeoGebraan.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511294542

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
14,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.